Sint-Michielschool verwelkomt Sint met Deathride

Onze school in het nieuws

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hadden vandaag de Sint-Michielschool aan de Venusstraat op hun programma staan.

Het werd echter geen gewoon bezoek, want voor de zwarte pieten was er een opdracht bij.
De Sint nam deel aan een wedstrijd om de beste kindervriend aller tijden te worden.
Hiervoor moesten de kinderen tijdens de voormiddag zoveel mogelijk leuke opdrachten uitvoeren.
Slaagden zij erin dan maakt de Sint een grote kans om de beste kindervriend te worden (vóór de kerstman en de paashaas).

Tussen de activiteiten door konden de kinderen genieten van een deathride die speciaal door para’s (PRC) opgesteld en begeleid werd.
De Sint kan gerust naar de wedstrijd vertrekken want de kinderen van de school slaagden in alle opdrachten.

Bron: HLN